100 jaar Meijer Potato

In 1920 werd Kees Meijer aardappelhandelaar. Hij werkte aan een plezieriger leven voor zijn familie en zichzelf. Binnenkort, in september 2020, bestaat Meijer 100 jaar, een mijlpaal van betekenis. In verband met de ontwikkelingen rondom Corona is het voor ons nog niet mogelijk om dat groots te vieren, maar we maken graag van deze gelegenheid gebruik om u als eerste op de hoogte te brengen van onze nieuwe naam, uitstraling en website. 

100 jaar vernieuwing

Toen Kees Meijer zijn bedrijf 100 jaar geleden oprichtte, had hij niet kunnen voorzien hoezeer Meijer zich in 2020 zou onderscheiden door innovativiteit en kwaliteit. Maar het vertrouwen dat hij destijds al had in aardappelen en in de mensen om zich heen, kenmerkt ook vandaag nog onze organisatie. Het idee van Kees en de passie, focus en bewuste klantgerichtheid die familie en medewerkers in de jaren daarna brachten, maakten van Meijer Potato een aardappelveredelaar in de internationale top. 

De passie en het plezier waarmee mijn collega's en ik in dit mooie bedrijf werken worden gevoed door onze gezamelijke missie: Wij willen dat iedereen kan genieten van eten. De aardappel biedt nog zoveel mogelijkheden die wij samen met u en andere partners willen ontwikkelen. Dat is wat we bedoelen met onze nieuwe tagline: "Building on Potential". Om die ambitie te steunen hebben we gewerkt aan een uitstraling die past, een nieuwe website en bijbehorend logo. 

Wij zijn dankbaar voor de samenwerking met u en andere partners. We hopen dat ons vertrouwen in elkaar de basis is voor gezamenlijk succes en plezier in de toekomst. 

Met vriendelijke groet, 
Erika den Daas

Meijer Potato Online

Via onze website informeren we u over ons bedrijf,  en delen we de laatste informatie over onze rassen en aanwezigheid op evenementen. Ook hier blijven we graag verbeteren. Dus hebt u een wens,  tip of opmerking met betrekking tot onze website of dienstverlening? Laat het ons weten via uw vaste contactpersoon of stuur een mail naar: info@meijerpotato.com

Meijer lab
Building on potential

Relatiedagen 2020

In het najaar organiseren we traditiegetrouw de relatiedagen en presenteren we onze rassen. In 2020 doen we dat op een andere manier dan anders.  Tijdens de rassendagen, 4-6 november 2020, houden wij open huis op onze hoofdvestiging in Rilland. We zullen u op een later moment verder informeren. 

Graag tot ziens in Rilland! 

Wat is er allemaal veranderd?

  • Nieuwe naam: C. Meijer BV wordt Meijer Potato
  • Nieuw logo: Aanpassing voor een eigentijdse uitstraling
  • Nieuwe website: Een professionele presentatie voor elke doelgroep
  • Duidelijk verhaal: We dragen helder uit waar Meijer Potato voor staat. 

 En natuurlijk zult u onze nieuwe identiteit ook zien bij bezoek aan onze vestigingen, op onze verpakkingen, op beurzen, in onze social media en de nieuwe rassenbrochure. We kijken ernaar uit u hierover persoonlijk verder te informeren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons dan alstublieft weten via uw vaste contactpersoon of klik op de button hieronder.